неделя, 22 септември 2013 г.

Музикалният канал BOX TV пуска в ефира си предаването „ПОП ТОП”

Радио предаването „Поп Топвече може да бъде гледано и по телевизията.

На 21-ви септември, в 11 часа преди обед, телевизията номер 1 за българска музика BOX TV,стартира в ефира си напълно обновеното предаване „Поп Топ”,в самото начало на неговия втори сезон с нов, комбиниран за радио и телевизия формат. Досега, „Поп Топ” се излъчваше по радио „Зорана” и по още пет регионални радио станции в България, а на 21 септември ще бъде неговият дебют в национален, телевизионен ефир.

Както името на предаването подсказва, „Поп Топе музикална класация,посветена на родната,модерна музика. Феновете гласуват онлайн,а във всяко издание, гостуват известни личности от сферата на музиката, киното, театъра, спорта.

Водещ на предаването е Мартин Геновски, а от новия сезон Поп Топ се сдоби и със светска рубрика, която носи името„Пет целувки”. Водеща е Бети Методива, която ще нищи слуховете около личния живот на популярните личности в БГ ефира.

Новият си сезон Поп Топ” ще стартира в ефира на радио „Зорана” на 20-ти септември от 17 ч., последвано от дебюта в ефира на BOX TV на 17-ти от 11 часа. Гост на Мартин в пилотното предаване ще бъде Дидо от Deep Zone Project.Във второто издание, зрителите и слушателите на „Поп Топ” ще имат възможност да се срещнат с един от най-успешните млади български актьори - Иво Аръков.

Информация за предаването, гостите и записи на отминали издания се публикуват във Фейсбук страницата - „Поп Топ с Мартин Геновски” -www.facebook.com/poptopbg.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes